Simona Halep: „Mă simt minunat”. Sportiva este în izolare, după ce a fost depistată pozitiv la COVID-19

Simona Halep
Simona Halep
4 noiembrie 2020, 18:33

„Thanks for all your messages. I’m feeling great” – „Mulțumesc tuturor pentru mesaje, mă simt minunat”, le-a transmis sportiva fanilor, pe pagina ei de Facebook.

Simona Halep a postat și o fotografie în care zâmbește.

Fostul lider mondial a anunțat de curând s-a infectat cu noul coronavirus.

„Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19”, a scris Simona Halep: „Mă simt bine … vom trece prin asta împreună”.

Ulterior, Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a declarat  că sportiva are simptome medii:  „Simona e în regulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta. Nu cred că sunt chestii pe care le poți controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata.”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite