Simona Halep, după victoria muncită obținută în fața Petrei Martic: A fost un meci bun pentru că nu am cedat și am luptat până la sfârșit

15 martie 2018, 15:50

Halep nu a fost scutită de emoții în sfertul cu Martici. Croata a condus cu 3-1 în decisiv, dar Simona a revenit și a obținut calificarea în penultimul act.

Sfertul contra croatei Martici a început bine pentru Simona. Numărul 1 mondial și-a trecut în cont breakul, consolidat imediat cu serviciul câștigat. Halep a avut 4-2 pe tabelă și, cu puțin noroc, a închis setul la 6-4 în 40 de minute.

Scenariul s-a schimbat în actul secund. Petra Martic, numărul 51 mondial, a câștigat pe serviciul româncei şi s-a distanţat repede la 4-1 şi 5-2. Halep nu a renuntat. A egalat la cinci, apoi la şase, şi a impins setul în tie-break, pierdut însă cu 5-7.

Sfaturile lui Darin Cahil nu au avut efect în debutul decisivului.  Martici a condus cu 2-1 si numărul 1 mondial l-a chemat din nou pe tehnicianul de la Antipozi.

„Haide, am mai discutat asta! Lovește cu reverul. Forehandul e bun, dar trebuie să ai încredere în rever”, i-a spus Darren Cahill.

Croata s-a distanțat la 3-1, dar Simona a început o cursă de urmărire în care a luptat admirabil. Liderul mondial a câștigat 5 game-uri consecutive și a închis partida la prima minge de meci.

Halep s-a impus după două ore şi 24 de minute de joc si este la un singur meci de o nouă finală la Indian Wells.

Halep a fost incomodată și de vântul puternic din California.

Partida cu japoneza Osaka se anunță una la fel de dificilă.

Simona a fost încurajată și de campionul mondial la snooker, Mark Selby, care i-a urat să câștige competiția. Sportiva i-a mulțumit pe pagina oficială de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite