Simona Halep, despre logodnă și planurile de viitor: E foarte frumos inelul și-l port cu mândrie și plăcere. După ce mai iau un Grand Slam, vreau să am și un copil

11 iunie 2021, 22:26

E foarte frumos (inelul de logodnă, n.r) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit. În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine„, a declarat fostul lider mondial.

Întrebată dacă mai este valabilă declarația pe care a făcut-o anterior, că se gândește să aibă un copil după ce va mai câștiga un Grand Slam, sportiva a răspuns:  „Așa am spus?  Îmi doresc, așa să fie! După (ce va mai lua un Grand Slam, n.r), da, fac și un copil”.

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) au apărut pentru prima dată împreună în public după finala câștigată la Wimbledon, în 2019.

Sportiva a făcut o pauză competițională după ce a suferit o ruptură musculară la turneul de la Roma, când a abandonat în turul doi, în meciul cu nemțoaica Angelique Kerber.

Simona a anunțat recent că va participa la prima ediție a Bad Homburg Open, un turneu pe iarbă de categorie 250, care va avea loc în Germania. Competiția, care se va desfășura în perioada 20-26 iunie, va avea la start nume mari, precum Petra Kvitova și Angelique Kerber.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite