Simona Halep și-a anunțat noul antrenor: Daniel Dobre. Cei doi au mai lucrat împreună și în perioada în care Halep era pregătită de Darren Cahill

20 martie 2019, 20:03

Am un antrenor român, e cineva cu care am mai lucrat, chiar în perioada în care îmi era antrenor Darren. Este Daniel Dobre, am lucrat împreună și înainte de Darren, deci mă cunoaște destul de bine. Sunt fericită cu decizia luată”, a anunțat Simona Halep, citată de site-ul WTA.

„Am încredere în el și am avut o colaborare bună până acum. Cel mai important lucru este că mă simt bine cu el. Avem o conexiune bună și asta face lucrurile mai ușoare”, a mai spus Simona.

Simona a postat pe contul de Instagram o fotografie de la Miami în care apare și noul antrenor.

(w460) Simona Hal

„Simona Halep a confirmat că l-a angajat în calitate de antrenor permanent pe Daniel Dobre, cu care a mai lucrat în trecut”, a scris pe Twitter, jurnalistul Ben Rothenberg, colaborator al New York Times.

 

Și alt canal de tenis din Turcia a postat o fotografie de la Miami, în care apare și Daniel Dobre:

 

 

Simona Halep a anunţat după turneul de la Doha, de luna trecută, că nu va continua colaborarea cu antrenorul Thierry Van Cleemput. Românca a lucrat cu tehnicianul belgian doar la competiţia din Qatar.

La finalul anului trecut, ea a încheiat o colaborare de peste patru ani cu australianul Darren Cahill.

Halep va evolua, din această săptămână, la turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite