Sicriul cu trupul neînsufleţit al Cristinei Țopescu, depus la capela cimitirului Bellu. TVR 1 transmite de la ora 22.30 o ediție specială „In memoriam Cristina Țopescu”

15 ianuarie 2020, 10:16

În doliu și aproape fără glas, mama Cristinei Țopescu ajuns în jurul prânzului la căpătâiul fiicei sale. Au venit să-i aducă un ultim omagiu toți cei care au iubit-o pe Cristina și pentru care jurnalista va rămâne mereu în sufletul lor.

Rămas bun și-a luat și soția lui Cristian Țopescu, Christel Ungar. În capelă au intrat rând pe rând și admiratorii vedetei tv, oameni simpli pentru care Cristina Țopescu va rămâne mereu exemplu de bunătate.

Familia jurnalistei a anunțat că trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu va fi incinerat joi.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în casă, duminica seara.  Potrivit ipotezei de la necropsie, a făcut stop cardiorespirator în somn, în jurul Anului Nou. Avea 59 de ani. Nu era căsătorită și nu avea copii.

TVR 1 va difuza, de la ora 22.30, o ediție specială „In memoriam Cristina Țopescu” – un colaj de secvențe ale emisiunilor realizate de Titus Munteanu, precum Duelul Vedetelor sau celebrele Revelioane ale anilor ’90, la care cunoscuta jurnalistă a participat, în calitate de vedetă TVR.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite