Sibiul - Regiune Gastronomică Europeană 2019, start la Bâlea Lac. Cină impresionantă, cu preparate din produse locale

Programul "Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019" a luat startul oficial, și nu oriunde, ci la peste 2.000 de metri altitudine! La Bâlea Lac și la hotelul de gheață, turiștii au avut parte de o cină impresionantă, compusă din 5 preparate gătite din produse locale, unde bucătăria clasică s-a combinat cu cea experimentală.

 

12 Februarie 2019, 08:34 (actualizat 12 Februarie 2019, 09:03) |
Bunătăți la mare înălțime
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Hotelul de gheață s-a transformat timp de câteva ore în bucătărie.

8 bucătari au împărtășit câteva secrete ale preparatelor gătite pentru cină.

Păstrăvul a fost însoțit de petale de trandafir și caviar cu fructe, urmat de vânat cu piure de sfeclă și berbecuț la proțap.

Delegațiile străine din fostele regiuni gastronomice europene ne-au împărtășit din experiența lor și ne-au sfătuit să profităm de acestă șansă enorma acordată regiunii.

În 2019, Sibiul împarte titlul de Regiune Gastronomică Europeană cu Egeea de Sud, din Grecia.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 15°C 6°C
IASI 9°C 4°C
CLUJ 3°C 2°C
CONSTANTA 16°C 7°C
CRAIOVA 9°C 4°C
BRASOV 10°C 3°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI