SIBIU | Percheziţii pentru probarea unor infracţiuni de corupţie săvârşite de agenţi de poliţie

19 mai 2021, 09:51

Agenții sunt suspectați de corupție. Mai exact, aceștia luau mită de la șoferii care încălcau regulile de circulație. Procurorii au descoperit că polițiștii primeau banii sub forma unor sponsorizări către echipa de fotbal a Inspectoratului Județean Sibiu. În total 107 persoane sunt suspecte de luare de mită. Sumele oferite polițiștilor erau între 50 și 500 de lei.

 

”Astăzi, 19 mai, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, împreună cu poliţiştii anticorupţie ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Structura Centrală şi Serviciile Judeţene Anticorupţie Sibiu, Alba, Braşov şi Cluj, pun în executare 17 mandate de percheziţie domiciliară pentru probarea unor infracţiuni de corupţie într-o cauză penală în care sunt suspectaţi 25 agenţi de poliţie din cadrul IPJ Sibiu”, se arată comunicatul DGA.

Totodată, sunt puse în executare 33 de mandate de aducere şi 3 ordonanţe de predare înscrisuri şi medii de stocare.

În cauză se beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei şi al Direcţiei Generale de Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite