Sibiu, Regiune Gastronomică Europeană. La preluarea ștafetei, s-au gătit mii de preparate delicioase

13 februarie 2019, 22:35

Ștafeta a fost predată de două regiuni din Olanda și Irlanda într-o cermonie găzduită de  Academia Forțelor Terestre. În acest timp bucătarii trebăluiau de zor, fiecare cu preparatele lui. Provocarea a fost ca ei să gătească 1000 de porții, a câte două feluri de mâncare. Iar acestea să coste doar 1 euro. Așa că s-au gândit la o ruladă cu porc și cartofi gratinați și o portie delicioasă și dulce de macaroane cu brânză, nucă, gem și scortișoară.

Cel mai mare preparat a fost taurul Angus de 230 de kg, care se învârtea deasupra focului mocnit.

Taurul la proțap și meniul milităresc de campanie au atras o mulțime de pofticioși.

Tacâmurile au fost reciclabile, iar farfuriile, comestibile, făcute din tărâțe.

Între gustări oaspeții s-au încălzit la focuri cu lemne și s-au delectat cu muzică lăutărească.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite