Sibiu. Klaus Iohannis, la ieșirea din biserică: Ne-am rugat pentru victimele incendiului din Neamț

15 noiembrie 2020, 12:06

Klaus Iohannis a transmis condoleanțe familiilor victimelor tragediei din Piatra Neamț, iar supraviețuitorilor, însănătoșire grabnică.

„Este o imensă tragedie ce s-a întâmplat la spitalul din Neamț. Tocmai vin din biserică unde cu toții ne-am rugat pentru victimele incendiului. Ce pot să spun? Condoleanțe familiilor îndurerate, iar celor care au supraviețuit, însănătoșire grabnică. Este foarte important să se afle foarte rapid cum a fost posibil un astfel de incendiu pentru a evita în viitor situații similare și, evident, acest accident groaznic ne arată încă o dată de ce este necesar o reformă profundă a sistemului sanitar din România”, a spus Klaus Iohannis la ieșirea din Biserica din Piața Mare a Sibiului, acolo unde familia prezidențială participă la slujbă aproape în fiecare duminică.

Președintele a mai spus că după incendiul din Piatra Neamț „e clar că trebuie trase învățămintele”, pentru a preveni astfel de accidente să nu se repete în alte părți.

Klaus Iohannis a afirmat că tehnicienii trebuie să se asigure că aparatele de terapie intensivă funcționează așa cum trebuie pentru preveni incidente similare, mai ales în această perioadă când, din păcate, pandemia a dus tot sistemul într-o stare de încărcare extraordinară.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite