Şi-au cumpărat vacanţe în Dubai, dar nu au ajuns nici măcar în avion

5 aprilie 2017, 08:53

Firma din Cluj-Napoca trebuia să se ocupe de achitarea biletelor de avion și a hotelurilor, dar plățile nu ar fi fost făcute. Cel puţin aşa susţin reprezentanţii agenţiei din Târgu Mureş, care au achitat totul din timp.

Turiştii au aflat cu numai o zi înainte de a pleca spre Dubai că au fost înşelaţi. Fiecare a plătit pentru vacanţa respectivă câte 6-700 de euro.

Acum, oamenii fac plângeri la Protecţia Consumatorului şi la Poliţie pentru a-şi recupera banii.

Teodor Culisir a vrut să își răsplătească cei mai buni angajați cu o vacanța în Dubai. A plătit mai bine de 3500 de euro pentru șase persoane unei firme din Târgu Mureș care la rândul ei a cumparat pachetele turistice de la agenția Vox Travel din Cluj Napoca. Dar mult așteptata călătorie nu a mai avut loc.

Și nu a fost singurul ghinionist. Alte zeci de persoane au fost păcălite. Firma din Cluj ar fi de vină, pentru că a încasat banii de la turiști, dar nu a plătit biletele de avion și cazarea.

Oamenii au plătit între 670 și 720 de euro, pentru că unii au plătit mai târziu și între timp avioanele s-au tot scumpit. ce.

Patronul firmei clujene nu a vrut să vorbească cu presa, dar a recunoscut că au fost probleme din cauza biletelor de avion.  

Atât patronul firmei din Târgu Mureș cât și turiștii vor face plângere și la Poliție împotriva agenției clujene pentru a-și recupera banii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite