Shuai Zhang, jucătoarea învinsă de Halep în sferturi la Wimbledon: Sper ca Simona să câștige turneul, nu doar pentru tenisul ei, dar și pentru că este o persoană foarte bună

10 iulie 2019, 12:11

La conferința de presă de după meci, jucătoarea din China le-a spus jurnaliștilor că și-ar dori ca Simona să câștige turneul, pentru că este una dintre mai bune jucătoare de tenis din lume, dar și o persoană foarte bună: „Îmi doresc ca Simona să câștige turneul, e una dintre cele mai bune jucătoare. O plac pe Simona nu doar pentru că joacă un tenis foarte bun, dar și pentru că este o persoană minunată. Poți să vezi în ochii ei cât este de bună. Iar în cele două meciuri în care am învins-o a fost foarte drăguță cu mine. A fost numărul 1 şi totuşi a încercat să ajute jucători români, a jucat la dublu chiar dacă era obosită după meciul lung de simplu. Nu s-a retras, îmi place că ea nu face asta. A luptat din răsputeri şi a sperat să câştige pentru a-i ajuta pe jucătorii din ţara sa. Este o eroină în ţara ei. A făcut tot posibilul să câştige în Fed Cup. O respect foarte mult. Fiecare țară are nevoie de cineva ca ea.”

La rândul ei, Simona Halep a dezvăluit în conferința de presă  ce dialog a purtat cu Shuai Zhang la fileu, la finalul meciului, când cele două sportive s-au îmbrățișat, au vorbit și au râs: „La final, la fileu, m-a felicitat. Noi ne înţelegem foarte bine. În afara terenului, suntem foarte ok. Mi-a spus că speră să câştig turneul. I-am mulţumit şi i-am răspuns Să dea Dumnezeu.

(w500) Shuai Zha

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a învins-o marți la Wimbledon 7-6, 6-1, pe chinezoaica Shuai Zhang, pentru a se califica a doua oară în carieră în semifinale la al treilea turneu de Grand Slam al anului. După acest meci, Simona a declarat în premieră că iubește iarba, suprafață pe care a avut până acum cele mai slabe rezultate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite