Shakira, ironii la adresa lui Pique în noua ei piesă: „M-ai lăsat din cauza narcisismului tău”

Shakira
Shakira
25 octombrie 2022, 13:03

Fanii artistei au postat imediat comentarii în care spun că versurile melodiei fac referire la lunga relație cu Pique.

„Nu a fost nici vina ta, nici vina mea, a fost vina monotoniei. Nu am zis niciodată nimic, dar mă durea, știam că asta se va întâmpla”, sunt primele versuri pe care Shakira le cântă în noua ei piesă, o colaborare cu Ozuna, potrivit profm.ro.

„Dintr-odată nu mai erai același. M-ai lăsat din cauza narcismului tău. Ai uitat ce aveam odată”– mai spune Shakira în melodia „Monotonia”. Apare cu ochii în lacrimi, în timp ce se plimbă printr-un supermarket, iar un bărbat o împușcă în piept. Întâmplător sau nu, fanii ei au observat că agresorul poartă exact aceleași haine pe care Pique le avea în clipul „Me Enamore” al Shakirei, în care a apărut în 2017: un hanorac alb și pantaloni gri. Inima smulsă din piept a solistei apare călcată în picioare, iar în finalul clipului e pusă la loc sigur, într-o casă de valori, semn că de acum încolo, artista va fi mult mai atentă cui își dăruiește inima.

În urmă cu o lună, Shakira a făcut primele declarații despre despărțirea de fotbalist, recunoscând că, pe parcursul relației, și-a pus cariera pe plan secund.

„Cred că fiecare dintre noi are un proces propriu prin care își ține sub control durerea, stresul ori anxietatea. Toți trecem prin lucruri de genul ăsta în viață. În cazul meu, însă, să scriu muzică este ca și cum aș merge la psihiatru, doar că mai ieftin. Mă ajută să-mi procesez emoțiile, să le dau sens și să fiu bine. Cred că e cel mai bun tratament, alături de iubirea familiei mele și a copiilor, care pur și simplu mă susțin. (…) În cele mai dificile momente din viața mea, așa cum sunt cele pe care le trăiesc acum, muzica m-a ajutat să mă ridic”, a mărturisit artista pentru Elle Spania.

 

Sursa: profm.ro

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite