Sezonul estival începe cu tarife imbatabile la cazare. Programul „Litoralul pentru toți” debutează săptămâna viitoare. Cele mai căutate stațiuni sunt Mamaia și Eforie Nord

11 mai 2022, 19:47

Pentru unii români, vacanța la mare vine mai devreme prin programul „Litoralul pentru toți”, care va avea startul oficial săptămâna viitoare.

Tarifele sunt chiar și de 3 ori mai mici decât în vârful de sezon din luna iulie.

Așa se face că prețul unei nopți de cazare la malul mării pornește de la aproximativ 70 de lei pe noapte la un hotel de 3 stele din stațiunea Eforie Nord, și 100 de lei în Mamaia.

Tarife reduse găsiți și în stațiunile din sudul litoralului.

La Neptun, prețurile pornesc de la 126 de lei pentru o cameră dublă pe noapte, în timp ce la Saturn este cu aproape 50% mai ieftin.

Cele mai căutate stațiuni sunt Mamaia și Eforie Nord.

Turiștii așteptați de hotelieri în această perioadă sunt pensionarii, în mod special, cei care au timp disponibil și care vor să se bucure de aerosoli, să viziteze muzee, să se plimbe pe plajă. Asta și pentru că cele mai multe terase nu s-au deschis.

Programul „Litoralul pentru toți” se va termina în jurul datei de 20 iuie, iar sejururile pot fi achitate la fel ca în alți ani, inclusiv cu vouchere de vacanță.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite