Sezonul de schi s-ar putea prelungi până la finalul lunii viitoare în Poiana Brașov

E zăpadă din belşug pe pârtiile din Poiana Brașov, așa că sezonul de schi s-ar putea prelungi până spre sfârșitul lunii viitoare. Se simte și la munte aer de primăvară, dar chiar și aşa stratul de zăpadă rămâne consistent: aproximativ 50 de centimetri. Noaptea, temperaturile sunt scăzute, ceea ce înseamnă că se va putea schia încă multă vreme.

23 Martie 2022, 16:59 (actualizat 23 Martie 2022, 18:42) Știrile TVR |

Odată cu prelungirea sezonului, iubitorii sporturilor de iarnă se vor bucura în continuare de pârtii, iar instalațiile de transport pe cablu vor rămâne deschise.

Câteva săptămâni de schi în plus s-ar simți și în bugetele agenților economici din stațiune, care ar putea încheia mulțumitor sezonul de iarnă, unul destul de bun până acum.

Anul trecut, s-a putut schia până aproape de 1 mai, astfel că Primăria Brașov va propune Consiliului Local prelungirea sezonului de schi care, teoretic, ar trebui să se încheie la sfârșitul săptămânii viitoare.

După mai mulți ani, sezonul de schi actual a fost deschis înaintea sărbătorilor de iarnă, în 24 decembrie.

Ultimele două weekend-uri au adus cei mai mulți schiori pe pârtii, astfel că numărul de treceri la instalațiile de transport pe cablu se apropie de 2 milioane în acest sezon.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SOCIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 29°C 27°C
IASI 24°C 24°C
CLUJ 21°C 19°C
CONSTANTA 24°C 26°C
CRAIOVA 23°C 22°C
BRASOV 22°C 23°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI