Serviciul Instagram, inaccesibil miercuri pentru unii utilizatori

Noua facilitate Instagram Live este integrată în Moments
Noua facilitate Instagram Live este integrată în Moments
3 octombrie 2018, 11:43

Utilizatorii au apelat la Twitter pentru a se plânge de întreruperea funcţionării aplicaţiei şi au distribuit mesaje însoţite de hashtag-ul #instagramdown, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Facebook şi Instagram nu au putut fi contactate imediat pentru a furniza explicaţii cu privire la acest incident, menţionează Reuters.

La sfârşitul lunii septembrie, cofondatorii Instagram, Kevin Systrom şi Mike Krieger, şi-au anunţat demisiile din funcţiile de director executiv şi, respectiv, de director tehnic din cadrul aplicaţiei de photo-sharing, oferind puţine explicaţii cu privire la motivele care au stat la baza acestei decizii. Demisia acestora de la conducerea aplicaţiei cu cea mai rapidă creştere de venituri în cadrul Facebook survine la doar câteva luni după plecarea lui Jan Koum, cofondatorul serviciului de mesagerie deţinut de Facebook, WhatsApp.

Facebook a cumpărat Instagram în 2012 pentru un miliard de dolari. Aplicaţia de photo-sharing are peste un miliard de utilizatori activi lunar şi s-a dezvoltat adăugând opţiuni noi, precum serviciul de mesagerie şi scurte videoclipuri

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă