Hotelierii din Antalya se gândesc la toate. Au în portofoliu servicii pentru copii, animale, dar și pentru cei care doresc un stil de viață sănătos

27 mai 2023, 13:21

Ca să-și fidelizeze clienții, hotelierii turci fac eforturi ca, an de an, să vină cu servicii noi și să le ofere turiștilor experiențe pe care să nu le uite niciodată. Pentru că mulți turiști călătoresc cu pisica sau câinele și doresc să se asigure că acestea sunt într-un loc sigur și confortabil în timpul șederii lor, hotelurile din Antalya pun la dispoziție inclusiv facilități speciale pentru animale, adică spații special amenajate, servicii de îngrijire și activități recreative.

Timur Azimov – reprezentantul unui hotel: Am implementat o serie de concepte noi pentru hotelurile premium. Avem acum o școală de sport, avem un hotel pentru animale care reprezintă oportunitatea de a te caza împreună cu animalul de companie. Le oferim un tip de camera în care pot sta cu animalelelor lor, câine sau pisica, sau avem un hotel special pentru ei. Adica animalele sunt într-un loc separat de stapâni. Este dotat cu camere de supraveghere, o aplicație care poate fi descărcată și accesată de oriunde din lume pentru a vedea ce face cațelușul în orice moment. Avem fel și fel de cereri. Am avut o solicitare mai aparte din partea unui client care ne-a cerut sa îi trezim animalul de companie în fiecare dimineața la ora 3.00 și sa îi dam o îmbrațișare și sa îi spunem „te iubesc”.

Unul dintre aspectele interesante ale hotelurilor turcești este prezența unor fabrici de rahat în cadrul acestora. Turiștii pot asista la procesul de fabricație a dulciurilor tradiționale turcești, iar această oportunitate unică reprezintă o adevarată lecție de istorie despre tradițiile locale și de a gusta produse autentice.

Bülent ÖZ – cofetar: Producem 60 de tone de rahat pe an pentru toate hotelurile din portofoliul nostru. Avem cerere foarte mare pentru rahatul turcesc de la turiști. Avem diferite tipuri de rahat: cu migdale, trandafiri, șofran, fistic, ciocolata. În fiecare an, clienții noștri fideli sunt extrem de mulțumiți de acest desert,  îl cumpara drept cadou pentru cei mici, pentru cei dragi.

Nici cei mici nu au cum să se plictisească. Există cluburi special concepute pentru copii, unde aceștia se pot bucura de activități recreative și educative. Personalul specializat asigură supravegherea copiilor și organizează diverse jocuri și evenimente adecvate vârstei lor.

Nadir Alir – manager operațional al unui hotel: La mini club primim copii cu vârste cuprinse între 6 si 12 ani. Familiile își pot lăsa copii în grija noastră de dimineața până aproape de miezul nopții, 11 seara mai exact. Au diferite activități pe care le pot face, de la pictură până la jocuri.

Și după atâtea dulciuri si mâncăruri tradiționale delicioase, parcă ar merge o pauză de relaxare și detoxifiere. Turiștii au posibilitatea să participe la sesiuni în care vor învăța să își prepare singuri gustările pline de vitamine.

Ozlem Donmez – Manager restaurant detox: Avem un restaurant 100% vegan. Totodată, suntem foarte atenți să oferim mâncare sănătoasă, nu doar pentru vegani, ci și pentru cei care sunt vegetarieni. Avem opțiuni fără gluten și toate deșerturile noastre sunt fără zahăr.

Chiar dacă turiștii vin pentru concediu, ei pot să apeleze la noi pentru smoothies sau sucuri de detox, astfel pot combina mâncarea pentru suflet și sucuri pe bază de alimente verzi sau de detox. Dar pot veni și doar pentru detox. Organizam tabere de detox, de slăbit.

Vacanța este despre relaxare, așa că nu poți merge în Turcia fără să explorezi spațiile de wellness, unde specialiștii fac terapii cu apă, tratamente corporale și masaje. Astfel, turiștii pot experimenta o stare de liniște și regenerare a corpului și a minții.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Un mort şi sute de persoane evacuate în urma viiturilor din Antalya