Serbia – România, duel la Belgrad în Liga Naţiunilor. Cosmin Contra: “Există respect pentru naţionala Serbiei, dar frică niciodată”

10 septembrie 2018, 10:01

“Există respect pentru naţionala Serbiei, dar frică niciodată”, a declarat Contra înaintea partidei cu Serbia. Accidentaţi în meciul cu Muntenegru, Chiricheş şi  Pintilii vor fi înlocuiţi în primul 11, cel mai probabil de Mihai Bălaşa, respectiv Răzvan Marin

Contra are încredere în tricolori pentru partida din această seară: „Am încredere, pentru că mi-au demonstrat că îşi doresc să schimbe ceva la echipa naţională. Cu partitura tactică pe care o vom alege vom încerca să punem în dificultate echipa Serbiei”.

Selecţionerul a fost deranjat de criticile primite după meciul cu Muntenegru. “Eu văd o îmbunătăţire a jocului foarte mare. Nu ştiu de ce cei care au jucat fotbal şi comentează nu văd o altă stare de spirit în sânul echipei naţionale, pentru că la meciul cu Muntenegru am avut 90 de minute de dominare totală”, a spus Contra.

Fost jucător la Steaua Roşie Belgrad, Belodedici a revenit pe terenul rivalei Partizan. Fostul internaţional nu crede că există o favorită în meciul din această seară.

România se află în a treia serie valorică (C), în Grupa a 4-a, alături de Serbia, Muntenegru şi Lituania.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite