Senatorul Niculae Bădălău a fost amendat după ce a fost jefuit de hoți, pentru că nu ținea pistolul în seif

4 noiembrie 2018, 14:16

Senatorul PSD Niculae Bădălău a rămas fără permisul de port armă pentru o perioadă de 5 ani şi a fost amendat cu 5.000 de lei. După 5 ani, el poate solicita din nou acest drept.

Niculae Bădălău a încălcat regimul armelor şi muniţiilor, adică articolul 129, punctul 11 din Legea nr. 295 /2004.

Anchetatorii au încercat să recupereze imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în casa acestuia.

Există suspiciunea că, înainte de a da spargerea, hoții au studiat cu atenție locuința senatorului.

După primele cercetări, anchetatorii au constatat că toate camerele de supraveghere au fost mai mult oprite decât pornite.

În Bolintin Vale, toată lumea se miră cum au reușit hoții să dea o astfel de spargere.

Casa senatorului Niculae Bădălău a fost spartă vineri noapte. Toată familia dormea și nimeni nu a auzit nimic. Pe lângă bani, bijuterii și acte, politicianului PSD i-a fost furat și un pistol Beretta.

Potrivit declarației de avere, Bădălău are mai multe terenuri atât în Județul Giurgiu cât și în București, două case de 440, respectiv 860 de metri pătrați, bijuterii și tablouri în valoare de 37.000 de euro.

Potrivit unor surse, în urmă cu o lună a avut loc un atac similar în același județ, în localitatea Colibași. Unui afacerist local, hoții i-au furat diverse bunuri, dar i-ar fi luat și arma de vânătoare.

Surse din Poliție spun că ar fi vorba despre o grupare specializată care ar acționa la comandă sau numai după ce filează îndelung persoanele bogate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite