Selfie periculos pe tren. Un băiețel a fost aruncat de un arc electric, după ce s-a urcat pe un vagon din Gara Buzău

17 iunie 2017, 21:38

Băiatul se juca împreună cu verişoarele sale şi alţi copii din cartier în zona liniilor de cale ferată. Nu spusese nimănui unde merge. La un moment dat, s-a urcat pe un vagon care staţiona în gară. Arcul electric format l-a aruncat câţiva metri în aer. În cădere, biatul s-a lovit de scara garniturii.

Când au ajuns, medicii l-au găsit pe băiat conştient, însă hainele de pe el ardeau. L-au stabilizat şi l-au trimis la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală cu un elicopter SMURD.

Oamenii cred că băiatul se urcase pe vagon ca să-şi facă o poză. Nu ar fi prima oară când, în goana după fotografii cu care să-şi impresioneze prietenii, copiii şi tinerii îşi pun vieţile în pericol.

Recent, la Ploieşti, un tânăr de 17 ani s-a electrocutat în Gara de Est. Alţi doi băieţi s-au urcat pe vagoane de marfă în zona triajului CFR din Cluj, iar un altul din Iaşi a suferit arsuri grave după ce a atins un cablu de înaltă tensiune de la calea ferată.

Moda selfiurilor periculoase a făcut o victimă şi în Bucureşti. Un adolescent de 15 ani a murit, după ce a încercat să se fotografieze pe un pod feroviar din Parcul Herăstrău.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite