Şeful interimar al IPJ Vaslui a concurat singur pentru un post de conducere, dar a pierdut

31 martie 2023, 16:44

Comisarul-șef Gabriel Nechita a fost numit la conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui în septembrie anul trecut, fără a da concurs pentru acest post. El s-a inscris în luna ianuarie la examenul pentru şefia IPJ Vaslui, însă nu s-a mai prezentat la concurs.

Săptămâna aceasta, instituţia a scos la concurs şi postul vacant de adjunct al instituţiei. Gabriel Nechita s-a înscris și la acest examen. A fost singurul candidat care s-a prezentat la concurs, însă nota pe care a obţinut-o a fost 3,44.

Iniţial, rezultatele au fost publicate pe site-ul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, însă informaţiile au fost şterse între timp.

Nici Gabriel Nechita nu a putut fi contactat pentru a-și exprima un punct de vedere.

Participarea sa la examen și rezultatul obținut au fost, însă, confirmate de purtătorul de cuvânt al instituției. Funcția de inspector șef al IPJ Vaslui este vacantă de doi ani, iar de atunci la comandă au fost numiţi interimari mai mulți ofițeri.

Și postul de adjunct al instituției este vacant de mai multă vreme.

La ultimul concurs, din ianuarie, cei doi candidați care s-au prezentat la examen au luat note de 4,50 și, respectiv, 2,22.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite