Şeful grupului Wagner reclamă că i-au fost tăiate comunicaţiile pentru a-l împiedica să ceară muniţie

Evgheni Prigojin
Evgheni Prigojin
10 martie 2023, 10:32

Pentru a mă împiedica să cer muniţie, mi-au deconectat toate telefoanele de comunicaţii speciale din toate birourile şi din toate unităţile”, a spus Prigojin, într-o înregistrare audio postată pe contul său de Telegram, , potrivit Agerpres.

El a subliniat că situaţia nu s-a schimbat în ceea ce priveşte lipsa de muniţie, care durează de săptămâni pentru Grupul Wagner, principala forţă de asalt rusă la Bahmut, în cele mai aprige lupte din estul Ucrainei.

„Şi un alt lucru important pe care l-au făcut, au blocat toate permisele de trecere în toate instituţiile unde se iau decizii. Nu le voi numi, pentru a nu le discredita”, a adăugat Prigojin, ale cărui divergenţe cu ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, şi cu Statul Major General au ieşit la iveală.

Omul de afaceri a subliniat că singurul lucru care îi rămâne de făcut este să ceară muniţie prin mediile de comunicare şi asta este ceea ce „probabil” va face.

„Dar nu totul este atât de rău. Există lucruri pozitive. Le mulţumesc industriaşilor”, a spus Prigojin, care i-a mulţumit personal ministrului industriei şi comerţului, Denis Manturov, pentru producţia de muniţie.

.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite