Proiectul privind schimbarea denumirii Bulevardului Primăverii, retras de pe ordinea de zi a CGMB

B-dul Primăverii
B-dul Primăverii
22 decembrie 2022, 08:42

Conform aceluiaşi proiect, strada Herăstrău urma să fie redenumită Virgil Ierunca.

Propunerea privind retragerea proiectului de pe ordinea de zi a venit din partea consilierului PNL Răzvan Socolovici, în calitate de iniţiator.

„Vom reveni cu el în momentul în care vom avea toate demersurile necesare pentru a fi votat de către toţi membrii Consiliului General”, a spus el.

Totodată, a fost scos de pe ordinea de zi proiectul pentru închirierea prin licitaţie publică cu strigare a spaţiilor cu altă destinaţie decât cea de locuinţă aflate în administrarea Administraţiei Fondului Imobiliar Bucureşti (AFI). A fost de asemenea scos de pe ordinea de zi proiectul privind utilizarea gratuită de către jurnalişti a parcărilor publice de utilitate generală, precum şi a parcărilor aferente instituţiilor publice din subordinea CGMB pe baza unei solicitări prealabile.

Viceprimarul Stelian Bujduveanu a declarat că aceste proiecte urmează să sufere modificări şi că vor fi reintroduse pe ordinea de zi în luna ianuarie.

„Motivul pentru care doresc să scoatem acest punct foarte benefic pentru Municipalitate (privind închirierea spaţiilor administrate de AFI, n.r.) este că în urma dezbaterilor publice şi a discuţiilor cu direcţiile de specialitate au apărut câteva mici modificări pe care nu am dorit să le facem prin amendament în sală, ci mai degrabă să avem o formă consolidată, având în vedere importanţa acestui proiect. Voi propune reintroducerea lui în luna ianuarie, cu forma consolidată. Proiectul referitor la gratuităţile pentru jurnalişti la nivelul Municipiului Bucureşti a venit cu o formă consolidată şi pentru a nu face amendamente în plen, având o formă finală, o să-l propunem în luna ianuarie”, a spus Bujduveanu.

Sursa Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă