Şedinţa BPN al PSD, convocată oficial după 10 luni. Foștii lideri dați afară din partid dau bătăi de cap conducerii

24 iulie 2017, 10:39

ACTUALIZARE Telejurnal 20.00 Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a anunţat că Victor Ponta şi Cătălin Ivan au fost şterşi inclusiv din baza de date a partidului, însă nu şi Sorin Grindeanu. El rămâne, totuşi, exclus din partid, în ciuda reînscrierii sale în filiala Timiş.

Marian Neacşu va merge la Timiş pentru a lămuri situaţia filialei de acolo care nu l-a şters pe Grindeanu din baza de date. Mulţi i-au rămas loiali acestuia, iar liderilor le este greu să rezolve problema conducerii filialei.

ACTUALIZARE Premierul Mihai Tudose a declarat, după ședința de la PSD, că așa cum ne-am obișnuit deja, și-a prezentat raportul de activitate pe ultima săptămână, de această dată la partid nu la Coaliție, pentru că liderii Coaliției  –  Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu sunt în vacanță. Așa că acest raport a fost prezentat la sediul partidului.

S-a discutat despre situația interimatului de la filiala PSD Timiș, care a rămas fără lider după ce Sorin Grindeanu a fost exclus din partid.

O numire plină nu poate fi făcută de BPN, ci de către Comitetul Executiv. Situația este similară și la Iași după ce a fost înlăturat din funcția de conducere a filialei,  Mihai Chirica.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă