Secretele unei pâini sănătoase. Un brutar artizan din Brașov ține cursuri de făcut pâine ca pe vremuri

25 iulie 2022, 21:07

Ana Negru a reușit să declanșeze un adevărat fenomen. Peste 8.000 de oameni au format o comunitate dedicată pâinii tradiționale. Ana spune despre ea că este un brutar artizan, care pune răbdarea în slujba pâinii.

Ana face pâinea așa cum se făcea odată: fără chimicale și alte substanțe care ne pot face rău.

Pe Ana am întâlnit-o în Muzeul Satului din București, cu ocazia Târgului Pâinii, unde le arată oamenilor cum ia naștere o pâine de calitate. Chiar dacă azi există mașini de făcut aluat, Ana se încăpățânează să frământe singură.

La atelierul din București au venit multe femei tinere care vor să învețe cum să facă o pâine.

România înregistrează cel mai mare consum de pâine din Uniunea Europeană.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite