Secretarul de stat în Ministrul Sănătății, Andrei Baciu, este noul preşedinte al CNCAV, în locul colonelului Valeriu Gheorghiţă

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a fost desemnat preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2. Decizia prim-ministrului Nicolae Ciucă a fost publicată, marţi, în Monitorul Oficial.

01 Martie 2022, 21:05 (actualizat 01 Martie 2022, 21:28) Știrile TVR |
Dr. Andrei Baciu și dr Valeriu Gheorghiță / FOTO: SIMION MECHNO/ AGERPRES FOTO, www.fotoagerpres.ro

Până acum, Andrei Baciu a deținut funcția de vicepreședinte al CNCAV.

Printr-o altă decizie, premierul a constatat încetarea calităţii de preşedinte al CNCAV a colonelului Valeriu Gheorghiţă, şef al Centrului Medical de Intervenţie Epidemiologică la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar "Dr. Carol Davilla".

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 a fost înființat prin Decizia nr. 385 din 20.11.2020, pentru: informare și comunicare pentru personalul medico-sanitar și publicul larg; comunicare în situații de criză; organizarea centrelor de vaccinare și coordonarea derulării activității acestora; asigurarea procesului logistic necesar desfășurării activităților aferente procesului de vaccinare; identificarea nevoii de resurse umane necesare pentru echipele de vaccinare; elaborarea de proceduri de lucru necesare implementării în mod unitar a activităților legate de procesul de vaccinare.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 27°C 27°C
IASI 23°C 24°C
CLUJ 20°C 17°C
CONSTANTA 26°C 26°C
CRAIOVA 23°C 24°C
BRASOV 22°C 21°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI