Secretarul Asociației Oamenilor de Afaceri din România, Cristian Pârvan: Trebuie să continuăm să funcționăm cât mai aproape normal

Angajatorii au implementat măsuri de prevenție pentru siguranța salariaților, dar și pentru bunul mers al producției.  Secretarul Asociației Oamenilor de Afaceri din România, Cristian Pârvan atrage atenția că producția trebuie continuată, pentru a nu bloca fluxul de produse.

16 Martie 2020, 09:04 (actualizat 16 Martie 2020, 09:35) |
Prin telefon Cristian Pîrvan
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Secretarul Asociației Oamenilor de Afaceri din România, Cristian Pârvan spune că: Domeniile care sunt afectate ne privesc pe toți pentru că dincolo de munca de stimat a sistemului medical  și a sistemului de urgență, toți recunoaștem că utilizează produse, deci aceste produse trebuie să fie în continuare realizate, de la cele medicale dar continuând cu cele alimentare și cu toate serviciile publice. Mediul de afaceri face un apel la toată lumea pentru a se înțelege, dincolo de prevenție și de măsurile care trebuie luate, trebuie să continuăm să funcționăm cât mai aproape normal, pentru că viața noastră trebuie să continue, pe baza a ceea ce muncim (...) credem că cel mai mare pericol este acela al blocajului fluxului de produse. pentru că, din păcate, nu s-a luat o măsură concertată, fiecare stat procedează așa cum crede că este mai bine pentru cetățenii lui, ceea ce este firesc, numai că intervine o realitate deloc plăcută, spune secretarul Asociației Oamenilor de Afaceri din România, Cristian Pârvan.

Trebuie să continue activitatea în fermele zootehnice, să se colecteze laptele, să se proceseze laptele, să se proceseze carnea, să ajungă în magazine, populația să fie alimentată. Să producă rafinăriile, să putem să asigurăm transportul, să meargă electricitatea, să avem curent electric acasă și în uzine. Apelul nostru și măsurile care trebuie luate trebuie să aibă la baza necesitatea ca societatea să funcționeze cât mai normal, în condițiile speciale generate de acestă criză sanitară, a spus secretarul Asociației Oamenilor de Afaceri din România, Cristian Pârvan.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 15°C 11°C
IASI 14°C 13°C
CLUJ 12°C 10°C
CONSTANTA 12°C 10°C
CRAIOVA 11°C 7°C
BRASOV 12°C 7°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI