Secretarul american al Trezoreriei a primit drept cadou o balegă

Pe vremuri, copiii care nu erau cuminţi primeau de la Moş Crăciun un băţ, avertisment că ar trebui să-şi asculte părinţii. Ei bine, o mai păţesc şi politicienii, din partea alegătorilor. Unul dintre cei mai puternici oameni din guvernul american a primit cadou de sărbători o cutie cu îngrăşământ agricol natural.

26 Decembrie 2017, 22:07 (actualizat 26 Decembrie 2017, 22:16) Știrile TVR |
$article.media.images[0].description
Cadou neașteptat"

Sau, pentru cei cărora le place vorbitul pe şleau, o balegă frumos împachetată. Destinatarul a fost nimeni altul decât Steven Mnuchin, fost bancher şi producător la Hollywood, acum secretarul Trezoreriei - echivalentul unui ministru de finanţe.

ROBBY STRONG, critic al reformei fiscale americane: "Vorbeam cu un prieten despre noua lege fiscală şi amândoi ne plângeam că e o balegă totală. Ei, s-a întâmplat să fie de faţă şi un amic care creşte cai".

Zis şi făcut, omul a ambalat elegant produsul natural şi l-a livrat la poartă, în selectul cartier Bel-Air din Los Angeles. N-a răspuns nimeni, aşa că i l-a lăsat secretarului Trezoreriei în curte. Declanşând bineînţeles o uriaşă operaţiune pentru Secret Service, care nu avea de unde şti dacă nu cumva pachetul suspect e o bombă, nu o glumă. Evident, Strong va suporta rigorile legii - dar se consolează că soţia lui este avocat.

ROBBY STRONG, critic al reformei fiscale americane: "Această nouă lege va scoate de sub asigurările medicale milioane de oameni şi le va da corporaţiilor o grămadă de bani, în detrimentul familiilor de salariaţi săraci, am simţit nevoia să fac ceva la fel de absurd".

Administraţia Trump afirmă că nou-adoptata reformă fiscală reduce impozitele şi birocraţia şi este una din marile reuşite ale acestui an.

Articole pe aceeaşi temă
 
*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN EXTERN
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 6°C
IASI 6°C 4°C
CLUJ 4°C 4°C
CONSTANTA 8°C 7°C
CRAIOVA 6°C 6°C
BRASOV 4°C 4°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI