Secția de cardiologie a Spitalului județean Giurgiu, închisă după ce mai mulți pacienți au fost confirmați cu coronavirus

Spitalul Județean de Urgență Giurgiu
Spitalul Județean de Urgență Giurgiu
29 septembrie 2020, 16:50

Un pacient cu test negativ pentru coronavirus a fost internat în secția de Cardiologie a Spitalului județean de urgență pe 21 septembrie. Acesta a prezentat ulterior simptome specifice infecției și a fost imediat izolat și retestat 3 zile mai târziu. Rezultatul a fost pozitiv.

Au fost apoi testați, conform procedurii, toți pacienții internați în secția Cardiologie, iar 13 au avut rezultat pozitiv.

„La momentul actual, se lucrează la transferul acestora către alte unități spitalicești care pot prelua pacienți infectați COVID-19. De asemenea, astăzi 29.09.2020, a fost testat personalul medical care activează pe secția Cardiologie, rezultatele acestora urmând să fie primite cel târziu mâine 30.09.2020”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Giurgiu, citat de Mediafax.

Epidemiologii Spitalului Județean de Urgență și reprezentanții DSP Giurgiu au decis închiderea secției, urmând să se facă dezinfecția spațiului.

Pacienții care erau internați în secție și ale căror rezultate la testele pentru COVID au fost negative vor fi externați. Starea lor de sănătate este ameliorată.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite