Seară explozivă la festivalul Massif în Poiana Brașov. Frigul nu i-a împiedicat pe petrecăreți să danseze până după miezul nopții

4 martie 2023, 17:51

Scena principală a festivalului, cu o suprafață de 1200 de metri pătrați și o înălțime de 31 de metri, a fost punctul central al distracției. Spectatorii au început să se adune de la primele ore ale serii, iar petrecerea a continuat până noaptea târziu. Cei care au vrut să se ferească de ploaie au avut la dispoziție și corturi, unde mai mulți DJ au pus muzică pentru toate gusturile, inclusiv retro.

Nu au lipsit de pe scenă și trupe folk-rock, precum Lupii lui Calancea, iar atmosfera a fost animată de dansatori în costume spectaculosase.

Spectatorii au dat și ei dovadă de imaginație în alegerea ținutelor.

Cel mai așteptat artist al serii a fost DJ-ul Dimitri Vegas, un obișnuit al festivalurilor de muzică electronică din România.

Pentru a evita accesul la festival cu substanțe interzise fiecare participant a primit o brățară de identificare și a fost percheziționat.

Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Brașov: O avem aici pe Bata, este o cățea de 5 ani, și este special antrenată pentru identificarea substanțelor interzise. Dar, la acest eveniment nu o avem doar pe ea, pentru că la acest eveniment au venit și colegii noștri de la Sibiu, de la Centrul chinologic.

În Poiana Brașov temperatura a coborât aseară la câteva grade sub zero, dar frigul nu i-a împiedicat pe petrecăreți să danseze până după miezul nopții.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite