Se deschid târgurile de Crăciun în marile orașe ale lumii. Măsuri stricte de securitate la Strasbourg

22 noiembrie 2019, 20:43

Orașul francez Strasbourg redevine, pentru mai mult de cinci săptămâni, capitala Crăciunului: se deschide celebrul târg, cu festivități de tot felul.

Dar sunt și măsuri severe de securitate, mai ales după sângerosul atac de la precedenta ediție, soldat cu 5 morți și 11 răniți.

Vor fi mai multe puncte de control la care vizitatorii trebuie să vină cu paltoanele și gențile deschise. Nu va fi permisă nicio demonstrație în timpul programului de funcționare a târgului.

Toate stațiile de tramvai și autobuz vor fi închise. Parcarea e interzisă, cu excepția vehiculelor cu autorizații speciale care au la dispoziție doar patru puncte de intrare și două de ieșire.

Dincolo de Canalul Mânecii, te întâmpină deja un tărâm magic: grădinile botanice regale din inima Londrei oferă un spectacol încântător.

Au fost montate instalații uriașe peste tot în parc, iar pe construcțiile din sticlă sunt proiectate mesaje și imagini tematice.

O cascadă de lumini se revarsă de la zeci de metri înălțime, niciun pomisor nu a rămas neîmpodobit. S-au folosit peste un milion de beculețe colorate, acompaniate de cântecul colindelor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite