Se caută vinovați pentru dopajul Simonei Halep. Prea multă încredere în staff-ul de la Academia Mouratoglou

27 octombrie 2022, 20:20

Demis de Halep în februarie, Adrian Marcu nu exclude că renunțarea la preparatorul fizic român Teo Cercel, cu o lună înaintea testului pozitiv de la US Open, a obligat-o pe Simona să aibă încredere în angajații francezi aleși de actualul antrenor al româncei, Patrick Mouratoglou:

ADRIAN MARCU, fost antrenor al Simonei Halep: A fost Teo care a făcut asta ani de zile. Știu că tot timpul, orice s-ar fi întâmplat să fie ceva nou, că e o mică pastilă, că e o schimbare de gust, de culoare a băuturii, tot timpul erau foarte multe întrebări.

RĂZVAN ITU, director general FR Tenis: În mod normal, nu poate să-ți prepare cineva fără ca tu să știi, logic acest lucru!

Încrederea acordată de Halep staff-ului de la Academia Mouratoglou este motivul pentru care președintele Federației a cerut ca „tunurile să fie puse pe antrenorul francez al Simonei”:

GEORGE COSAC, președinte interimar FR Tenis: A căzut ca un trăsnet pentru toată lumea. Nu am un raționament, tocmai de aceea am fost extrem de vehement.

Directorul General al Federației argumenteazã posibila contaminare a produselor folosite de Halep:

RĂZVAN ITU, director general FR Tenis: Argentinienii cum pot alerga atât de mult fără să obosească? Nouă ni s-a spus, când am mers acolo, să evităm această carne, de vită, de porc, pentru că ea deja conține elemente care îți dau putere.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite