Scene dramatice în Brăila. Un bărbat și-a amenințat vecinii cu maceta și a atacat o casă de pariuri

15 iulie 2019, 17:17

Bărbatul care a atacat cu maceta locuiește singur într-un bloc din zona centrală a orașului Brăila. Vecinii știu că este consumator de etnobotanice care îl tranformă într-un personaj extrem de agresiv.

Vineri noapte a distrus tot ce a găsit în cale, de la obiectele din casă, până la ușa de acces în scara blocului. Doar polițiștii au reușit, în final, să-l izoleze.

Vecinii sunt așa de speriați, încât puțini au avut curaj să vorbească despre momentele de groază prin care au trecut.

La secție, polițiștii i-au deschis agresorului dosar penal pentru distrugere, uz de armă periculoasă și amenințare, apoi l-au dus la spitalul de psihiatrie. Aici a stat doar peste noapte și cum a iești pe poarta spitalului a început iar scandalul.

Dus pentru a doua oară în spital, medicii sunt hotărâți să găsească soluții legale pentru ca individul să rămână internat.

Medicii psihiatri vor analiza cazul într-o comisie și în funcție de raportul final vor cere instanței de judecată ca bărbatul să fie internat într-un centru specializat pentru boli mintale, pe o perioadă de minim 6 luni.

Dacă magistrații vor decide că bărbatul trebuie să rămână internat, el va fi transferat la spitalul de psihiatrie Săpoca din județul Buzău.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite