Scenă amuzantă la Jocurile Invictus: Cum reacționează prințul Harry când o fetiță de doi ani îi fură popcorn din pungă

29 septembrie 2017, 08:16

Profitând de neatenția prințului Harry,  angajat într-o conversație, micuța Emily Henson a mâncat a mâncat nestingherită din punga cu popcorn a reprezentantului Casei Regale a Marii Britanii.

(w500) PrinČul H

Fetița în vârstă de doi ani este fiica unui fost concurent la Jocurile Invictus, paralimpicul David Henson, prieten apropiat al celui de-al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii.

Prințul se afla în tribune alături de David Henson, de soția acestuia, Hayley, și de fiica lor Emily, în timpul meciului de volei dintre echipa britanică și cea a Danemarcei.  Când a descoperit-o pe micuța infractoare care-i fura din popcorn, Harry a răspuns cu câteva gesturi amuzante: a mimat, șocul, și-a retras punga, a zâmbit, a scos limba, iar în final i-a oferit  chiar el floricele de porumb micuței.

(w500) PrinČul H

Prințul Harry a dat startul sâmbătă Jocurilor Paralimpice Invictus, în Canada, la Toronto. El s-a întâlnit de două ori și cu membrii echipei Invictus România, aflați pentru prima oară la competiție.

(w500) PrinČul H

După ce a participat la două misiuni în Afganistan, prințul a inițiat această competiție sportivă organizată după modelul jocurilor paralimpice. Prima ediție s-a desfășurat în septembrie 2014, la Londra.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite