Scandalurile sexuale de la Hollywood. Poliția din New York vrea să-l aresteze pe Harvey Weinstein, acuzat de viol

5 noiembrie 2017, 11:57

Politia din New York sustine ca exista suficiente motive pentru emiterea unui mandat de arestare pe numele producatorului Harvey Weinstein. asta dupa ce actrita Paz de la Huerta l-a acuzat ca a violat-o de 2 ori in cursul anului 2010.

ROBERT BOYCE, Poliția din New York: „Am vorbit cu ea şi ne-a oferit o poveste detaliată şi credibilă. Avem un caz şi suntem mulţumiţi cu decursul anchetei până acum. Dl. Weinstein nu este în statul New York şi avem nevoie de mandat pentru a-l putea aresta. Adunăm toate probele necesare în acest sens”.

Weinstein a negat cu vehementa ca a intretinut orice fel de acte sexuale fara consimtamant. Si asta in ciuda faptului ca mai mult de 10 femei l-au acuzat de viol si multe altele de hartuire si agresiune. Si politia britanica ancheteza cel putin 7 plangeri impotriva lui Harvey Weinstein.

In paralel ancheteaza si o plangere impotriva lui Kevin Spacey dupa ce un barbat a spus ca a fost agresat sexual de actor in 2008. Si cariera lui Spacey este in cadere libera. Dupa ce a fost parasit de agent, compania Netflix a intrerupt orice colaborare. A anulat serialul „House of Cards” si nu va mai difuza nici un film biografic despre scriitorul american Gore Vidal, cu Kevin Spacey in rolul principal, film aflat in post-productie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite