Scandalul „Valiza”, episodul 2. Rise Project publică documente care arată că TelDrum ar avea legături cu Liviu Dragnea

6 noiembrie 2018, 00:07

Jurnaliștii de la Rise Project scriu că fiul lui Liviu Dragnea și-ar fi modificat o mașină cu bani primiți de la directorul TelDrum, Petre Pitiş, şi au postat pe site capturi cu mailuri trimise între cei doi. Costul s-a apropiat de 80 de mii de euro. Au fost publicate detalii despre amenajări într-o casă cu 5 niveluri care ar aparține liderului PSD. Liviu Dragnea a negat toate aceste date.

În urmă cu un an, Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul. Prejudiciul total este estimat la 50 de milioane de euro.

Liviu Dragnea a spus tot timpul că nu are legătură cu firma Tel Drum, ceea ce a făcut și acum. Mai mult chiar, a încercat să fie ironic și a venit în Parlament cu două valize.

Reprezentantul Forumului Democrat al Germanilor din România a cerut în plenul Camerei Deputaților ca Liviu Dragnea să vină la tribună și să își ceară scuze față de minoritatea germană, iar în caz contrar să își dea demisia de la șefia Camerei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite