Scandal între liderii Opoziției, D. Cioloș atacă PNL. L. Orban: Mi se pare foarte ciudat atacul lui Cioloș, face un serviciu PSD

5 noiembrie 2018, 11:03

Fostul premier susține că PNL nu este decât un vechi exponent al clasei politice românești, asta, deoarece, susține el, acest partid ar refuza să se reformeze și să țină cont de actualele realități din România și de contextul european și internațional, care, susține el, s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, a transmis Marius Vulpe, de la Parlament. Cioloș spune că liberalii, în momentul de față, sunt interesați doar de propria lor agendă, că nu vin cu un proiect real de reformare a partidului și a societății românești și că, de fapt, PNL nu face decât să aștepte ca PSD să scadă în sondaje, pentru a putea prelua prin „rotația cadrelor”, guvernarea.

Liberalii sunt foarte indiganți de afirmațiile fostului premier, pun sub semnul întrebării profilul moral al acestuia, amintindu-i lui Dacian Cioloș faptul că, în trecut, PNL l-a susținut atât pentru portofoliul de ministru al Agriculturii, cât și pentru poziția de premier și că, totodată, Dacian Cioloș și-a datorat cariera și altor partide, în special celor de la PSD. Potrivit unor surse liberale, în momentul de față se pune problema „căpușării PNL” din punct de vedere politic, atât de către Dacian Cioloș, cât și de către USR. Ei susțin că afirmațiile lui Cioloș fac parte dintr-o strategie a acestuia de creare a unei imagini și a unui bazin electoral pe care să-l folsoească în perspectiva viitoarelor alegeri, unde se așteaptă ca Dacian Cioloș și USR să se alăture într-o platformă comună.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite