Scandal într-un avion al Tarom. O familie a fost evacuată cu forţa

19 iulie 2019, 09:46

Scandalul a pornit de la o femeie cu pașaport marocan care ar fi refuzat să-și mute bagajele, blocând astfel accesul către una dintre ieșirile de siguranță. Ea călătorea alături de familie.

Reprezentanții Tarom susțin că femeia se așezase pe locul greșit și nu a comunicat cu echipajul pentru că nu ar cunoaște limba engleză.

Procedurile obligă persoanele care au loc lângă ieșirea de siguranță să vorbească limba engleză sau limba echipajului, în cazul unei eventuale urgențe.

Numai că femeia a început să protesteze gălăgios și a fost susținută de ceilalți călători. Mai mult a și scuipat-o pe stewardesa.

În aceste condiții, căpitanul a cerut debarcarea femeii.

Scandalul a ținut la sol aeronva timp de 3 ore. Pentru că a făcut scandal, femeia din Maroc a fost sancționată contravențional. Până la urmă avionul a plecat spre Cairo cu un alt echipaj și fără a avea la bord cuplul scandalagiu.

Cei doi soţi, însoțiți de copilul lor veneau de la Amsterdam și mergeau către Cairo, iar la București au schimbat avionul. Surse judiciare susțin că Tarom ia în calcul să le interzică soților care au făcut scandal să mai zboare cu compania românească.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite