Scandal în PSD, după ce Adrian Țuțuianu l-a jignit pe ministrul Economiei, într-o înregistrare apărută în presă

10 octombrie 2018, 19:07

Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, unul dintre contestatarii lui Liviu Dragnea, critică din nou deciziile partidului. De această dată, direct vizat este ministrul Economiei. Comentariile acide sunt cuprinse într-o înregistrare care a apărut în presă.

Adrian Ţuţuianu, înregistrare: „Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de cinci minute când vorbeşte cineva cu el. Şi are legătură cu economia următoarea: a avut o vulcanizare.”

Adrian Țuțuianu spune că declarațiile ar fi fost scoase din context.

Dănuț Andrușca se gândește să îl dea în judecată pe colegul său: „Aştept ca dl. Țuțuianu să explice întregul context în care au fost făcute declarațiile respective. Aștept să mă lămuresc în legătură cu acest lucru înainte de a-l da în judecată. Sunt un om decent și binecrescut, dar îi rog pe toți cei tentați să nu confunde toleranța mea. Totul are o limită.”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, vrea o discuţie în partid.

În înregsitrările apărute în presă, Adrian Țuțuianu critică și faptul că social-democrații ar fi acceptat nominalizarea unui premier fără să fie consultați.

Ţuţuianu, înregistrare: „Nicăieri în lume nu s-a pomenit să te duci la preşedinte cu un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l ştie. Sub pretextul să nu-l atace, că nu ştiu ce, a plecat cu Sevil Shhaideh. A deranjat foarte multă lume chestiunea asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimuţe.”

Subiectul a provocat o scenă intersantă pe culoarele parlamentului. Protagoniști – Mihai Tudose și Liviu Dragnea.

Săptămâna viitoare ar urma să aibă loc o ședință lărgită a conducerii PSD în care să fie decisă remanierea guvernului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite