Scandal după ce șeful poliției brașovene a fost amenințat de un om politic

20 februarie 2020, 08:57

Politicul nu ar trebui să interfereze în activitatea poliției, iar șefii Inspectoratelor Județene nu ar trebui să fie intimidați de liderii politici locali, susține premierul demis.

Prezent la bilanțul Poliției Române, Ludovic Orban nu a fost la fel de categoric atunci când, punctual, a fost întrebat de situația creată de un consilier local PNL din Brașov.

Andrei Kadas l-a insultat pe șeful poliției din Brașov, după ce au avut loc percheziții în locuința fostei soții.

Într-o postare pe o rețea socială, Kadas l-a făcut „neocomunist”, „gunoi”, „lingău” pe șeful IPJ Brașov, Valentin Flucuș.

Șeful PNL Brașov spune ca soarta consilierului Kadas va fi decisă la sfârșitul acestei săptămâni, în biroul permanent județean.

Andrei Kadas nu a putut fi contactat pentru a prezenta un punct de vedere. Pe de altă parte președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual Dumitru Coarna nu crede că se vor lua măsuri suficient de ferme în privința consilierului județean.

Surse judiciare susțin ca Andrei Kadas ar fi fiul lui Iosif Kadas, cercetat în trecut de DNA într-un dosar în care a fost implicat și Viorel Hrebenciu în legătură cu fapte de corupție legate de atribuirea unor mari suprafețe de teren forestier în județul Bacău.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite