Kevin Spacey, acuzat de hărțuire sexuală de Tony Montana și Roberto Cavazos. Pe lista agresorilor celebri intră și actorul Dustin Hoffman

2 noiembrie 2017, 00:01

Actorul Kevin Spacey este ținta unor noi acuzații. Regizorul american Tony Montana a povestit cum Spacey l-a agresat într-un bar din Los Angeles în 2003, când l-a pipăit cu forța în zone intime.

Noi acuzații apar și dincoace de ocean, la Londra. Actorul mexican Roberto Cavazos a fost ținta mai multor avansuri nedorite când a jucat pe scena teatrului Old Vic, unde Spacey a fost director artistic timp de 11 ani, până în 2015. Cavazos susține că asemenea incidente în care erau implicați tineri actori erau o adevărată rutină.

Conducerea teatrului londonez a deschis un cont de email unde se pot trimite plângeri.

Alți doi bărbați, un angajat al unui hotel din Londra și un altul care dorește să rămână anonim, l-au acuzat pe Kevin Spacey de hărțuire și agresiune sexuală.

Acuzațiile împotriva lui Spacey au început cu dezvăluirea actorului Anthony Rapp, care a povestit cum Spacey a încercat să-l seducă pe vremea când avea doar 14 ani.

Este un alt fel de traumă prin care trec bărbaţii care au suferit hărţuiri sau agresiuni sexuale şi ei procesează aceste traume diferit faţă de femei. Sper că aceste poveşti îi ajută pentru că este bine să poată să spună în public prin ce au trecut.

Iar scandalul de la Hollywood ia amloare. Veteranul Dustin Hoffman, acum în vârstă de 80 de ani, și-a cerut scuze după ce o fostă asistentă de platou a povestit că a fost hărțuită de actor în 1985, în timpul filmărilor pentru producția „Moartea Unui comis voiajor”. Tânăra avea pe atunci 17 ani.

Și regizorul Brett Ratner, autorul seriei „Ora de vârf” și a filmului „X-Men: ultima confruntare„, este acuzat de hărțuire sexuală de șase actrițe, printre care Natasha Henstridge și Olivia Munn.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă