Scandal și îmbrânceli la Primăria Capitalei. Polițiștii locali nu au lăsat câțiva cetățeni să asiste la ședința de consiliu

8 iunie 2017, 19:35

ORA 20.10 Primarul general Gabriela Firea a declarat joi că cei trei polițiști locali care au fost agresați de ONG-urile OPTAR, Prețuiește Viața și Asociația Prelungirea Ghencea, precum și de către consilieri de la USR, sunt internați în spital și au fost depuse plângeri penale, potrivit Agerpres.

Scandalul a izbucnit după ce poliţiştii locali nu au permis accesul în sala de şedinţă mai multor cetăţeni şi reprezentanţi ai unor ONG-uri. Asta, deşi şedinţa era publică.

Câţiva consilieri din opoziţie îl contrazic însă pe şeful poliţiei locale.

În urma scandalului, primarul general, Gabriela Firea, a părăsit şedinţa.

I-am solicitat insistent un punct de vedere, dar a refuzat să vorbească pentru Televiziunea Publică.

În urma busculadei, doi dintre poliţiştii locali au ajuns la Spitalul Universitar, cu răni minore. Poliţia Capitalei face cercetări pentru ultraj. Regulamentul care permite accesul cetăţenilor la şedinţe spune că aceştia trebuie să se înscrie cu 48 de ore înainte, însă nu precizează nimic despre o limită de locuri. În plus, oamenii se plâng de faptul că, după ce depun cererile,  nimeni nu le comunică dacă au fost aprobate.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă