Satu Mare: Opt persoane au fost rănite într-un accident în care au fost implicate două autobuze. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

19 aprilie 2018, 08:08

Accidentul a avut loc la ieșirea din muncipiul Satu-Mare. Din primele informaţii, unul dintre şoferi nu a acordat prioritate şi s-a izbit de celălalt autobuz. Pentru a asigura intervenția pentru toate victimele, a fost activat Planul Roșu.

Mai multe echipaje medicale si de descarcerare au ajuns la fața locului. Opt persoane au avut nevoie de ajutor. Una dintre victime a rămas prinsă sub un autobuz. A fost scoasă în siguranță și transportată la spital. De asemenea, unul dintre șoferi a rămas blocat înăuntru și a fost scos cu ajutorul pompierilor care l-au descarcerat. Celelalte 6 persoane au suferit răni ușoare.

ACTUALIZARE 10.00 12 persoane au fost rănite în accidentul produs la Satu Mare. Inițial se anunțase că opt persoane au fost rănite. La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere, trei de descarcerare, un echipaj de prim ajutor de la SMURD, o unitate de terapie intensivă tot de la SMURD și patru echipaje medicale de la Ambulanță.

ACTUALIZARE 8.00 Adrian Pop, purtător de cuvânt ISU Satu Mare, a declarat în direct la 1 Matinal că opt persoane sunt rănite – 6 cu leziuni mai ușoare, iar două au fost încarcerate – șoferul unui autobuz și un pasager care a fost prins sub autobuz. Ambele au fost extrase și sunt transportate la spital, la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.  Accidentul s-a produs într-o intersecție prin coliziunea celor două autobuze.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite