Săptămâna a început cu noi cazuri de COVID-19 în școli. Elevi izolați și unități de învățământ trecute în scenariul roșu

21 septembrie 2020, 20:17

Două licee din Galați, cel de artă și cel pedagogic, au câte un elev infectat. O fată din clasa a șaptea și un băiat dintr-a noua. Toţi colegii lor vor face de marți cursuri online.

Un al treilea elev infectat este de la liceul din Târgu Bujor. Iar şcoala din comuna Priponeşti a fost inchisă preventiv, după ce îngrijitoarea a fost și ea confirmată cu sars cov 2.

De la începutul școlii, în județul Galați s-au înregistrat mai multe cazuri de Covid în rândul elevilor.

Cazuri de coronavirus și în școlile din Iași. La Școala Gimnazială „Ion Simionescu” elevii vor învață două săptămâni online.

Aceeași măsură se aplică și pentru câte o clasă din următoarele unități de învățământ – Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun”, Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” Iași, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” , și pentru grădinițele cu program prelungit 12, 22 și 26.

În Gorj, încă un liceu a intrat în scenariul roșu la o săptămână de la începerea noului an școlar. La Colegiul Tehnic din Mătăsari, secretarul școlii a fost infectat cu noul virus și mai mulți profesori s-au izolat la domiciliu. Ei vor preda timp de două săptămâni online.

De asemenea, două grupe de preșcolari din Târgu Jiu rămân acasă, după ce o îngrijitoare s-a infectat cu Sars-Cov2.

Până acum, în județul Gorj, în învățământ, sunt șase cazuri de covid 19.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite