Şanse egale la succes. De 13 ani, Fundaţia United Way are grijă de oamenii sărmani

Toată lumea merită şanse egale la succes. Aceasta este misiunea United Way Romania, fundaţia care a salvat şi a sprijinit până acum zeci de mii de români.La Gala asociaţiei au fost premiaţi oamenii şi companiile care au donat cele mai mari sume de bani. Cu sprijinul lor s-au strâns fonduri de peste un milion de euro. Gazdele evenimentului au fost colegii noştri, Stela Popa şi Mihai Melinescu.

24 Martie 2017, 11:57 (actualizat 26 Martie 2017, 18:59) |
Șanse egale la succes
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Copii sărmani fără şansă la educaţie, tineri din centre de plasament, bătrâni singuri şi fără ajutor şi orice român cu nevoi speciale. Pentru aceste categorii de oameni lucrează Fundaţia United Way de 13 ani în România. Este cea mai mare organizaţie de acest tip.

“Strângem un milion de euro în fiecare an. Este puţin faţă de ce nevoi sunt. Anul trecut am reuşit să ajutăm aproape 11.000 de oameni”, spune Cristina Damian, directorul executiv al United Way Romania.

Asociaţia strânge fonduri de la companii şi de la oameni prin donaţii şi le direcţionează către persoanele defavorizate din aceeaşi comunitate.

“Mă bucur că pot să mă implic prin United Way. Contribui cu banii  personali şi în bancă avem cam 600 de angajaţi care, în fiecare lună, contribuie şi ei prin ştatul de plată”, a precizat Steven van Groningen, preşedinte şi CEO al unei bănci comerciale.

La gală au fost premiaţi cei care s-au implicat financiar cel mai mult. Unii donează şi peste 10.000 de dolari în fiecare an. Evenimentul a fost moderat de prezentatorii TVR, Stela Popa si Mihai Melinescu.

United Way a apărut pentru prima oară în urmă cu 130 de ani, în Statele Unite.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SOCIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 22°C 25°C
IASI 18°C 21°C
CLUJ 15°C 20°C
CONSTANTA 20°C 21°C
CRAIOVA 23°C 26°C
BRASOV 17°C 20°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI