Sângeorz Băi: Anchetă la școală, după ce o elevă a căzut pe hol

1 aprilie 2021, 15:19

Fetița adusă aseară cu elicopterul SMURD la Unitatea de primiri urgențe de la Târgu Mureș a fost transferată în scurt timp la Clinica de neuropsihiatrie infantilă, iar starea ei s-a îmbunătățit.

Eleva suferit un traumatism cranio-cerebral şi și-a pierdut cunoștiența după ce a căzut pe coridorul școlii în care se afla la cursuri. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.25, când elevii erau în pauză.

Conform celor spune de profesori, fetița, în vârstă de 12 ani, ar fi urcat un etaj până la clasa unde învața un băiat de 14 ani, pe care l-ar fi provocat la ceartă. Băiatul ar fi împins-o, iar copila a căzut pe holul pavat cu ciment.

Imediat a fost chemată ambulanța, iar echipajele medicale au găsit-o inconștientă, cu un traumatism cranian grav. Astfel, au decis să cheme un elicopter SMURD de la Jibou, care a transferat-o la UPU-SMURD Târgu Mureș. De acolo a fost dusă la Clinica de neuropsihiatrie infantilă.

La școală gimnazială din Sargeorz Băi, Inspectoratul Școlar achetează acest incident. Iar polițiștii fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite