Sanda Ladoşi, ridicată de DIICOT. Cântăreaţa şi soţul ei sunt suspectaţi de o fraudă de un milion de euro

28 noiembrie 2017, 13:34

Directorul artistic al Circului Globus, Sanda Ladoși, și-a început ziua cu poliția la ușă. După ce mascații au răscolit casa în căutare de dovezi, Sanda Ladoși și soțul ei au fost urcați în dubă și duși la audieri la sediul DIICOT.

A stat aproape o zi întreagă pe holurile instituției. După audieri, cântăreața a aflat de la procurori că este suspectă de spălare de bani și constituirea unui grup infracțional organizat.

„Toată situaţia mi se pare stupidă, dar cel mai bine ar fi să lăsăm lucrurile să se desfăşoare firesc şi să aflăm adevărul. Eu, personal, nu am fost implicată. Existam ca nume pe firmă, scriptic. 10 ani eu am fost la domiciliu cu copiii şi nu există niciun fel de document scris că eu aş fi făcut ceva”,  a declarat artista, la ieșirea de la audieri.

Procurorii susțin că, în perioada 2008-2014, Sanda Ladoși, soțul ei, Ștefan Tache, dar și alte persoane, au înșelat Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri cu aproximativ 1 milion de euro. Potrivit DIICOT, ar fi cumpărat, doar pe hârtie, mai multe utilaje agricole.

Soțul artistei, Ștefan Tache, a mai avut probleme cu legea. În 2013 a fost arestat preventiv pentru evaziune fiscală.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Șapte persoane reținute pentru trafic de droguri, în Gorj

Se anunță noi acțiuni importante împotriva traficului de droguri