Salvatorii ajung greu la locul intervenţiilor din cauza mormanelor de omăt şi a maşinilor parcate neregulamentar

23 ianuarie 2017, 14:04

Salvatorii s-au luptat nu doar cu focul, ci şi cu nămeţii, atât la incendiul care a mistuit mai multe case în cartierul bucureştean Apărătorii Patriei, cât şi la cel care a făcut scrum clubul Bamboo.

Străzile înguste pe care au intrat autospecialele erau acoperite cu zăpadă. Şi peste tot erau parcate nenumărate maşini.

În faţa liceului teoretic Traian sunt nămeţi şi de doi metri. Pompierii au blocat accesul pe intrarea principală şi din cauza zăpezii cu gheaţă care stă să cadă de pe acoperiş. În zonă este şi o grădiniţă. Sunt şi blocuri cu mii de locatari. Maşinile de pompieri ar intra cu greu pe străduţe pline şi de maşini.

Pe strada Sfântul Petru Tei din sectorul 2 al capitalei, de-abia e loc pentru maşinile obişnuite. După ce a căzut zăpada mare, maşina de salubritate nu a mai putut intra pe aici.

Pe strada pe care se află Institutul de boli infecţioase Matei Balş e greu să treci şi într-o zi obişnuită de vară, din cauza numărului mare de maşini. Acum mai sunt şi grămezile uriaşe de zăpadă. Chiar peste drum de institut, stau să cadă ţurţuri imenşi.

Dacă nămeţii de pe carosabil ar trebui ridicaţi de autorităţi, de ţurţuri sunt responsabili proprietarii imobilelor, care pot cere ajutorul pompierilor.  

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Urmari ale incendiului de la

Cine sunt tinerii care au murit în incendiul de la Ferma Dacilor