Sălile de sport și sălile de jocuri de noroc, redeschise în condiții stricte

16 iunie 2020, 18:32

În cazinouri şi în sălile pentru jocuri de noroc au acces doar cei care poată mască. Toţi cei care redeschis astfel de spaţii au luat deja măsuri de protecţie aşa cum au fost cerute de autorităţi.

Şi angajatii sunt obligați să poarte măști de protecție în permanență și să dezinfecteze locațiile. Mulți dintre managerii sălilor de jocuri de noroc au luat măsuri suplimentare de protecție pentru ca toată lumea să se simtă cât mai în siguranţă.

Guvernanţii au fost criticaţi pentru că au permis deshiderea cazoinourilor şi a sălilor de jocuri dar ţin închise restaurantele. Premierul a explicat decizia.

În plus, în cele aproape trei luni în care activitatea din domeniul jocurilor de noroc a fost oprită, 45.000 de angajați au fost în șomaj tehnic.

Potrivit datelor oficiale, în fiecare lună de pauză, pierderile la bugetul de stat au fost între 60 și 70 de milioane de euro.

S-au redeschis şi sălile de sport dar clienţii sunt primiţi doar în condiţii speciale şi cu programare. Locurile disponibile sunt mai puţine decât înainte de criza covid.

În sală, fiecare persoană trebuie să aibă alocat un spaţiuz de 7 mp dacă face exerciţii la aparate şi de 10 matri pătraţi pentru mișcare de tip aerobic. De asemenea, este interzisă folosirea în comun a duşurilor, saunei şi altor zone cu risc mare de transmitere a coronavirusului.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite