Să fim #campioniacasa! Campanie a Ministerului Tineretului și Sportului, în parteneriat cu TVR, despre importanța unei bune condiții fizice

18 iunie 2020, 13:20

Adrian Mutu, Vlad Chiricheș, Larisa Iordache, Marian Drăgulescu, Loredana Dinu, Bernadette Szocs, Elisabeta Samara și numeroși alți campioni vor să îi facă pe români mai sănătoși prin sport.

Campania inițiată de MTS în parteneriat cu TVR a pornit la drum, iar primele semne sunt încurajatoare.

Ionut Stroe, ministrul Tineretului și Sportului: „Mă bucur nespus de parteneriatul cu TVR, mă bucur nespus de feedback-ul pe care deja îl avem de la spectatori. Oricine oriunde poate face sport. Exemplul marilor sportivi ai României este unul de urmat, iar această campanie care vine să conștientizeze oamenii și, de ce nu, poate chiar pe părinți să-și îndrume copiii să aleagă un stil de viață sănătos și să facă mișcare, de ce nu să ofere niște premii și să motiveze în plus pe toți cei care își doresc a copia marii campioni să trimită realizările lor la noi sau la dvs. pentru a oferi exemplul public cât mai larg”.

Pornind de la îndemnul „Pentru sănătatea dumneavoastră faceți mișcare cel putin 30 de minute în fiecare zi”, campania își propune conștientizarea importanței unei bune condiții fizice a fiecăruia dintre noi.

Astfel, pe parcursul a 30 de zile, mari sportivi ai României vor exemplifica, pentru publicul larg, variante clare de exerciții fizice din rutina lor, pe care le putem face oriunde timp de 30 de minute.

Participanții reprezintă diferite discipline sportive.

Adrian Mutu, Andrei Ionuț Radu, Florin Gardoș, George Pușcaș, Tudor Băluță, Vlad Chiricheș, Andreea Bogati, Larisa Iordache, Marian Drăgulescu, Loredana Dinu, Bernadette Szocs, Elisabeta Samara, Alin Firfirică, Andrei Rădoi, Florin Surugiu ne invită să le urmăm exemplul și să trăim fiecare experiența unui campion în drumul lui spre performanță.

Campania presupune difuzarea, timp de 30 de zile, de luni până vineri, pe posturile Televiziunii Române, precum și pe platformele de socializare SRTV și MTS, a unor videoclipuri de 30-50 de secunde, în care campionii României se filmează efectuând diferite serii de exerciții fizice specifice disciplinei lor sportive, atractive și ușor de realizat.

Pe toată durata campaniei #campioniacasa, publicul este invitat să identifice exercițiul cheie prezent în fiecare videoclip, să se filmeze în timp ce îl execută și să trimită înregistrarea, conform regulamentului la adresa de e-mail [email protected].

Publicul va fi invitat să voteze videoclipurile preferate pe platformele de socializare ale Televiziunii Române și ale Ministerului Tineretului și Sportului, cele mai votate urmând a fi premiate și difuzate în fiecare duminică pe posturile TVR, cât și pe canalele de socializare menționate.

Ministerul Tineretului şi Sportului provoacă și alte personalități din diferite ramuri sportive, campioni, vloggeri, să prezinte iubitorilor de sport și de mișcare rutina lor sportivă, oferind un model de viață sănătos și echilibrat.

Publicul este încurajat să practice constant o activitate fizică chiar și după ridicarea restricțiilor actuale și în același timp să nu ignore măsurile de distanțare socială. În acest sens, seriile de exerciții propuse de sportivi pot fi practicate individual acasă, în parcuri sau în orice altă locație cu respectarea măsurilor de prevenție și protecție aflate în vigoare.

TOATE materialele video pot fi urmărite AICI

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă