S-a întâmplat în București: Un dealer de droguri a fost jefuit de un grup concurent exact când polițiștii se pregăteau să-l aresteze

23 iulie 2022, 21:06

Luni noapte, poliţiştii antidrog din Bucureşti au prins ocazia perfectă pentru lovitura decisivă. Ştiau că bărbatul pe care îl urmăreau fusese în Olanda acum cateva zile şi aveau informaţii că a cumpărat cocaină pe care a expediat-o personal pe cale rutieră spre București. Omul lucra singur şi era meticulos. A luat un avion din Amsterdam înapoi în București şi a așteptat să ajungă coletul cu droguri.

Polițiștii supravegheau zona autogării din Militari de la o distanță de 150-200 de metri. Vroiau să-l vadă pe cel bănuit de trafic de droguri dar nu doreau ca acesta să îi observe. Numai că atunci când se pregăteau să acționeze au avut parte de o surpriza uriașă.

Poliţiştii nu erau singurii cu ochii pe el. Câțiva indivizi ştiau că e singur şi că urma să primească aproape jumătate de kilogram de cocaină. Îl trădase un prieten. Așa că și ei supravegheau zona autogării și, când bărbatul mergea liniştit către mașină cu pachetul în brațe, au sărit pe el şi l-au jefuit. Totul a durat câteva secunde. Poliţiştii care aşteptau să facă arestul au văzut totul, dar n-au apucat să reacţioneze, iar tâlharii au reușit să dispară.

În plină noapte, rămaşi cu ochii-n lună, polițiștii erau obligați să rezolve cazul. În scurt timp, au reușit.

Octavian Dan, IGPR: ”În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate cannabis, folii cu urme de cocaină, 7 telefoane mobile, 3500 de lei şi 800 de euro. În cauză 4 persoane au fost reţinute şi ulterior au fost arestate preventiv”.

Unul dintre hoţi a încercat să fugă din România spre Spania, dar a fost prins și arestat pe aeroportul Otopeni. Surse judiciare spun că o parte a cocainei furate în noaptea de luni ar fi fost consumată de cei care o furaseră, alături de amicii lor, iar ce a rămas ar fi fost vândută rapid. Între timp, cel care inițial fusese urmărit de polițiștii antidrog din Capitală a scăpat de vreo consecință penală, dar oamenii legii sunt cu ochii pe el.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite